VIDEO Gospodărie în flăcări după ce proprietarii au făcut un foc în grădină

O gospodărie din localitatea Drăgoiești a județului Suceava a fost cuprinsă de un incendiu din cauza unui foc făcut de proprietari în grădină.

Militarii Detașamentelor de Pompieri Suceava și Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Drăgoiești, au intervenit cu patru autospeciale de stingere, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Drăgoiești. La sosirea echipajelor, ardeau generalizat anexele gospodărești și acoperișul casei de locuit, toate construite din lemn.

Intervenția a fost deosebit de grea, din cauza drumului inaccesibil autospecialelor de intervenție până la gospodăria afectată, dar și a vântului puternic care a favorizat propagarea rapidă și dezvoltarea flăcărilor.

Au ars adăpostul de animale și șura, o anexă, acoperișul casei și bunuri casnice. S-au degradat pereții din lemn ai locuinței.

Incendiul s-a propagat la casă și anexe de la un foc deschis în spații deschise, făcut în grădina gospodăriei, pentru arderea vegetației uscate.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat obiecte de mobilier, aparatură electrocasnică și alte bunuri din locuință.

Articolul precedentExpoziția „Povestea Ștrumfilor” va fi vernisată joi, la Observatorul Astronomic
Articolul următorUn polițist criminalist sucevean își îndeamnă colegii din țară să susțină protestul „15 minute” VIDEO