Un bărbat în vârstă de 29 de ani, din orașul Popești-Leordeni, județul Ilfov, a fost transportat în stare gravă la spital după ce s-a electrocutat și a căzut de la peste patru metri înălțime. Acesta lucrează ca electrician la o firmă care efectuează lucrări în municipiul Suceava.

Incidentul a avut loc marți, în jurul prânzului, pe strada Vasile Pârvan din municipiul Suceava. La un moment dat, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, electricianul s-a urcat cu ajutorul unei scări metalice, pe stâlpul de beton din dreptul unui imobil.

În momentul în care a urcat scara de metal, până la aproximativ înălţimea de 4,8 m, fără a ajunge la instalaţia electrică aflată sub tensiune, bărbatul a fost electrocutat, căzând de pe scară de la înălţime.

Victima a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean Suceava. Bărbatul a fost diagnosticat cu traumatism cranio cerebral cu pierderea cunoștinței, traumatism cranio-facial, traumatism coloană cervico-dorso-lombară.

În acest caz au fost sesizați polițiștii dar și reprezentanții ITM Suceava. În cauză se efectuează cercetări cu privire la infracțiunile de „vătămare corporală din culpă” şi de „neluarea şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”.

Articolul precedentUrmărire în trafic după un tânăr din Vicovu de Sus care conducea fără permis
Articolul următorUn bărbat a furat o mașină și le-a spus polițiștilor că a crezut că e abandonată