Expoziția „Povestea Ștrumfilor” va fi vernisată joi, la Observatorul Astronomic

Observatorul Astronomic din municipiul Suceava găzduiește pentru o lună expoziția „Povestea Ștrumfilor”, organizată de Delegația Generală Valonia-Bruxelles.

În ziua în care Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava își sărbătorește aniversarea, joi, 7 martie 2019, de la ora 12.00, la Observatorul Astronomic are loc vernisarea „Poveștii Ștrumfilor”, expoziție itinerantă realizată de Delegația Generală Valonia-Bruxelles, București. La eveniment va participa Eric Poppe, reprezentantul general al Delegației Valonia-Bruxelles.

Expoziția va rămâne deschisă publicului timp de o lună de zile, perioadă în care se vor desfășura concursuri, ateliere, concursuri radio, tombolă, alte activități în jurul aniversării celor 60 de ani de existență a Ștrumfilor. Printre activități se numără concursul de desene „Lumea Ștrumfilor”, care îi va felicita joi, după vernisaj, pe micii competitori: preșcolari de la Grădinițele „Așchiuță” și „1-2-3” și elevi din clasa a II-a de la Școala Gimnazială „Ion Creangă” din Suceava.

Articolul precedentMerceds ML plin cu țigări de contrabandă, urmărit în trafic de la Falcău la Vicovu de Sus
Articolul următorVIDEO Gospodărie în flăcări după ce proprietarii au făcut un foc în grădină