Urmare a temperaturilor extrem de ridicate din ultimele zile, fenomenul de ceață a reapărut în zona Aeroportului nostru în această dimineață, vizibilitatea scăzută facând imposibilă aterizarea zborului companiei Wizz Air de la Memmingen (Munchen Vest) care a fost redirecționat către Aeroportul din Iași. Pasagerii vor fi transportați cu autocarele la Suceava.
”Menţionăm încă o dată că decizia anulării, reprogramării sau devierii unui zbor spre alt aeroport aparține strict companiei aeriene; de altfel, compania se ocupă de toate formalitățile legate de transport și acomodare ale pasagerilor afectați de întârzieri/anulări/reprogramări ale zborurilor.
De asemenea reamintim pasagerilor că vor fi informati pe toate mijloacele disponibile din partea operatorilor aerieni (sms, e-mail, etc), cât și de către personalul de la check-in prin informari atât la ghișeele check-in, cât și prin sistemul audio.
Vă vom informa, prin noi actualizări la acest comunicat, cu privire la evoluţia traficului aerian din această zi pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava”, a declarat Ioan Măriuța, Director General, Aeroportul Internațional ”Ștefan cel Mare-Suceava”

Sursa: Realitatea de Suceava

Articolul precedentBlocaj la recalcularea pensiilor: nu sunt suficienți bani la buget pentru eventualele majorări. Când vor fi rezolvate inechitățile
Articolul următorUn bărbat și-a pierdut viața în casa cuprinsă de flăcări