Pilda zilei

REȚETA DUHOVNICEASCĂ

 VREI, LINISTE IN SUFLETUL TĂU?
Atunci, să nu-ti doresti nimic din cele trecătoare. Cel mai bogat om din lume, este acela care se multumeste cu puțin, fiindcă puținul nu se termină niciodată. Si apoi dacă ai avea toate bogătiile lumii, unde le-ai pune? N-ai auzit că nu poti avea totul?
 VREI, PACE IN SUFLETUL TĂU?
Atunci, pe cât îți stă în putere, caută pacea cu cei din jurul tău, pacea cu tine însuți și pacea cu Dumnezeu (Iisus Hristos este Împăratul Păcii).
 VREI, ODIHNĂ SUFLETULUI TĂU?
Atunci, fii creștin ortodox „fierbinte” și cere de la Dumnezeu: BLÂNDEȚE și SMERENIE și vei afla odihna sufletului tău.
VREI, ECHILIBRU IN SUFLETUL TAU?
Atunci, să nu uiți că Dumnezeu fără om rămâne tot Dumnezeu, dar omul fără Dumnezeu este NIMIC. Așadar, TOATA VIATA TA, LUI HRISTOS SA O DAI, prin Post, Rugăciune, Spovedanie, Impărtăsanie Mers la Sfanta Liturghie și Fapte bune.
VREI SĂ FII TARE? Atunci, pune-ți întotdeauna nădejdea în Dumnezeu și în tot ce realizezi să spui: CU AJUTORUL LUI DUMNEZEU am realizat, am împlinit, am obținut…
VREI SĂ FII FERICIT?
Atunci, citește din Biblie capitolul FERICIRILE (Matei 5: 1-12). Bucură-i pe alții și bucurie mare se va sălășlui în sufletul tău. Fii milostiv, fiindcă, MAI FERICIT ESTE A DA, decât a lua.
 VREI SA FII IUBIT?
Atunci, iubește tu pe Dumnezeu, pe aproapele tău, pe vrăjmașii tăi și nu aștepta să fii iubit. Dumnezeu te va întreba doar dacă TU I-AI IUBIT PE TOTI și nu dacă te-au iubit ceilalți pe tine. Preot Ioan.

Sursa: Realitatea Spirituala

Articolul precedentCarvana Medicală România Suverană a ajuns în județul Prahova
Articolul următorPrognoza meteo 18 aprilie. Continuă procesul de răcire a vremii