Bătaie între două femei, în Bazarul Suceava. A trebuit să intervină poliția. Scenele violente s-au petrecut la primele ore ale dimineții de joi iar protagonistele sunt comerciante din Complexul Comercial Bazar.

Joi, la orele 06.35, Secția  de Poliție Burdujeni  a fost sesizată direct de către Poliția Locală Burdujeni cu privire la faptul că în incinta Complexului Comercial Bazar Suceava două persoane de sex feminin fac scandal și s-au luat la bătaie.

La fața locului, în proximitatea porții Complexului Bazar, polițiștii au indentificat o tânără  de 26 ani, care a relatat că, în timp ce se deplasa pe o alee pietonală din Bazar, pe fondul unui conflict mai vechi, între ea și o femeie de 55 ani s-a iscat un scandal.

Cele două comerciante s-au certat după care s-au luat la bătaie. Ele s-au îmbrâncit, s-au luat de păr și s-au pălmuit până au intervenit polițiștii locali care se aflau în zonă.

Cele două femei nu au solicitat intervenția unui un echipaj de ambulanță întrucât nu au suferit leziuni care să necesite îngrijiri medicale.

Polițiștii le-au adus însă la cunoștință că se pot prezenta la Serviciul de Medicină Suceava în vederea eliberării unui certificat medico-legal.

Polițiștii au întocmit proces-verbal de constatare, cercetările în cauză urmând a fi continuate de către lucrătorii din cadrul Secției de Poliție Burdujeni – Compartimentul de Proximitate pentru săvârşirea infracţiunii de ,,lovire sau alte violențe”

Sursa: Realitatea de Suceava

Articolul precedentTrenurile Soarelui se întorc pe litoral, începând de astăzi – Ce trebuie să știe turiștii
Articolul următorO parte dintre români pot primi vechime în plus la pensie, care i-ar putea face să iasă mai devreme la pensie