Sfârșit tragic pentru un cetățean turc în vârstă de 55 de ani. Bărbatul s-a stins din viață pe E 85, în dreptul unei benzinării de pe raza comunei Grănicești, județul Suceava.

Se pare că bărbatul în vârstă de 55 de ani a vrut să traverseze în grabă drumul, pentru a ajunge la benzinărie, însă a fost acroșat puternic de mașina la volanul căruia se afla un tânăr în vârstă de 19 ani.

Tragedia a avut loc sâmbătă seară, în jurul orei 20.00.

Potrivit primelor cercetări efectuate de oamenii legii, a reieșit că un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Satu Mare, aflat la volanul unui autoturism marca Audi, cu care rula pe direcția de la Suceava spre Rădăuți, pe raza satului Iacobești, în dreptul unei benzinării, l-a acroșat cu partea stângă a mașinii pe cetățeanul turc în vârstă de 55 de ani care a traversat drumul național-european fără a se asigura. 

În urma investigațiilor efectuate la fața locului, s-a constatat că un cetățean turc, care venea dinspre Siret, a oprit autocamionul pe partea dreaptă a drumului și a încercat să traverseze rapid spre o benzinărie.

Din nefericire pentru șoferul de TIR, a fost lovit violent de un autoturism Audi care se deplasa din sens opus. Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Suceava, care a ajuns de urgență la fața locului, nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața bărbatului în vârstă de 55 de ani. Acesta prezenta leziuni incompatibile cu viața, medicii fiind nevoiți să declare decesul acestuia.

Conducătorul auto în vârstă de 19 ani implicat în accident a fost verificat cu etilotestul, rezultatul fiind 0.

Sursa: Realitatea de Suceava

Articolul precedentProfesorii din Suceava rămân în grevă. Ei continuă protestele în stradă: „Ne-ați trădat”
Articolul următorUn vârf de munte, aflat la graniţa dintre Austria şi Elveţia, s-a prăbuşit