foto arhivă

Pe parcursul zilei de joi trei persoane au fost rănite în accidente rutiere. Victimele au fost transportate la Spitalul Județean Suceava.

Primul accident a avut loc pe B-dul George Enescu, din municipiul Suceava. Un tânăr de 20 de ani, din comuna Șcheia, a surprins și accidentat o femeie de 25 de ani, din comuna Udești, care în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea străzii în mod neregulamentar. În urma accidentului tânăra a fost rănită.

Aceasta a fost transportată la Spitalul Județean Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Al doilea accident a avut loc pe Aleea Comercianților, din municipiul Suceava. Un localnic de 32 de ani, în timp ce efectua manevra de mers înapoi, nu s-a asigurat corespunzător, ocazie cu care a acroșat și accidentat un bărbat de 87 de ani din aceeași localitate, care se deplasa, în calitate de pieton, pe alee.

Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Un alt eveniment rutier a avut loc pe strada Victoriei, din orasul Salcea. Un tânăr de 25 de ani, din municipiul Suceava, a surprins și accidentat un localnic de 64 de ani, angajat în traversarea drumului prin loc nepermis și fără să se asigure.

În urma accidentului pietonul a fost rănit. Acesta a fost transportat la Spitalul Județean Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru conducătorul auto și de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru pieton, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Articolul precedentAccident cu două autoturisme și un tractor, în afara municipiului Rădăuți
Articolul următorUn bărbat s-a dus în pădure să culeagă ciuperci. Cât a fost plecat concubina i-a furat lucrurile din casă