foto arhivă

Accident cu un tractor și două autoturisme pe DN 17 A, în afara municipiului Rădăuți, joi seara. Șoferul tractorului deține permis de conducere, însă necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul condus.

În timp ce conducea tractorul ce tracta două remorci, din care ultima nesemnalizată corespunzător, un bărbat de 60 de ani, din orașul Milișăuți, a fost acroșat de autoturismul condus de un bărbat de 57 de ani, din comuna Bălcăuți.

Din impact, autoturismul condus de bărbatul de 57 de ani a ricoșat pe contrasens, lovind autoturismul condus de un tânăr de 25 de ani, din comuna Dornești. Potrivit polițiștilor din accident nu au rezultat victime, ci doar avarierea vehiculelor.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, oamenii legii au constatat faptul că bărbatul de 60 de ani deține permis de conducere, însă necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul condus.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei  sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv”.

Articolul precedentMai multe străzi din Șcheia rămân sâmbătă fără apă
Articolul următorTrei persoane au fost lovite de mașini într-o singură zi