În primăvara anului viitor va începe modernizarea Stadionului Areni. Anunțul a fost făcut de primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

 

Astfel, în zona respectivă se vor realize trei proiecte: modernizarea stadionului, instalarea nocturnei și amenajarea parcării supraetajate.Pentru modernizarea arenei se va aloca din bugetul Primăriei Suceava suma de 10 milioane de lei, iar achiziționarea nocturnei este estimată la 6,3 milioane de lei.

 

„Vom moderniza Stadionul Areni în faza în care este el, voi prinde pe bugetul anului viitor suma de 10 milioane de lei, două milioane și ceva de euro, în așa fel încât el, o parte din peluză vine modernizată odată cu parcarea supraterană pe care o facem aici la stadion. Să vedem ce lucrări de consolidare, de schimbare de scaune, eu zic că se poate face cu această sumă un stadion cochet. El arată destul de bine la nivel de iarbă. Să fim realiști, nu cred că o să ne dea bani de la Guvern să facem și sala polivalentă și stadionul în același timp. Ca atare, cu sala polivalentă mergem mai departe cu ea pe Guvern și eu sper și vreau să fiu sigur că anul viitor va fi prinsă în bugetul pe anul 2020”, a declarat Ion Lungu.