Fostul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava, Vasile Rîmbu, va prelua interimar conducerea Organizaţiei Municipale Suceava a PSD şi foarte probabil va fi candidatul partidului pentru Primăria Suceava în 2024, a anunţat joi, într-o conferinţă de presă, actualul preşedinte al organizaţiei municipale a social-democraţilor, Dan Ioan Cuşnir.

Acesta a precizat că va înainta Biroului Organizaţiei Municipale demisia sa din funcţie, cu condiţia ca aceasta să fie preluată interimar de către Vasile Rîmbu, până la organizarea unor alegeri interne.

Cuşnir a spus că Rîmbu, care a devenit membru al PSD în urmă cu o săptămână, şi-a dovedit în nenumărate rânduri capacităţile de manager şi de lider, după ce a condus „la nivel de excelenţă” echipa de peste 1.200 de oameni a SJU Suceava şi că a atras fonduri pentru dezvoltare, indiferent de culoarea politică a conducerii naţionale sau a conducerii judeţene, pe care le-a cheltuit eficient.

„Ne dorim ca şi oraşul Suceava să aibă un parcurs similar cu cel al spitalului judeţean şi să devină oraş etalon în România”, a spus Cuşnir, subliniind că Rîmbu va avea tot sprijinul Organizaţiei Municipale PSD Suceava.

Sursa: Realitatea de Suceava

Articolul precedentIndivid încătușat în plină stradă, în zona METRO
Articolul următorGuvernul de la Budapesta spune că Putin nu va fi arestat dacă va intra pe teritoriul Ungariei