Prima parcare supraterană din municipiul Suceava ar putea fi construită lângă Primăria Suceava. Din lipsă de spațiu, aceasta ar putea fi ridicată peste strada Universității, între primărie și stadion.

 

Anunțul a fost făcut de primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, care a precizat că parcarea ar putea avea 200 de locuri.

 

„Așa cum am anunțat, Primăria Municipiului Suceava a demarat procedura pentru realizarea parcărilor supraterane în orașul nostru. Prima parcare va fi realizată la primărie.
Inițial am dorit să facem această parcare în spatele primăriei însă, din păcate, suprafața este mică și nu corespunde cerințelor acestei investiții. În urma discuțiilor avute cu proiectantul, varianta cea mai eficientă este să o realizăm în parcarea din fața primăriei, cu extindere pe strada Universității până la stadion, cu circulație pe strada Universității prin parcarea supraterană. În acest fel s-ar putea face o parcare supraterană de 200 de locuri. Imaginea prezentată este o simulare a viitoarei construcții. Lansăm în dezbatere publică această variantă!”, a declarat Ion Lungu.