Un bărbat de 38 de ani, din Mălini, care a folosit o armă pentru a intimida un tânăr localnic, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi introdus în arest.

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, joi dimineaţa, poliţiştii Secţiei nr. 7 Poliţie Rurală Mălini au fost sesizaţi în mod de un tânăr de 22 ani, din Mălini, că în seara de miercuri, în jurul orei 22:30, un bărbat de 38 ani, din localitate, în timp ce se afla pe raza satului Poiana Mărului, l-a lovit, scrie presa locală.

Din primele verificări s-a stabilit că, în seara de 3 august a.c., în jurul orei 21:00, în timp ce tânărul de 22 ani se afla într-un bar din satul Poiana Mărului, a avut un conflict cu bărbatul de 38 de ani, pe fondul consumului de alcool, acesta din urmă lovindu-l.

„Pentru a nu escalada conflictul”, tânărul de 22 de ani s-a dus acasă. Ulterior, în livada curţii tânărului, ar fi venit bărbatul de 38 de ani, având asupra sa o armă şi executând două focuri în scopul intimidării lui.

Poliţiştii au întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor şi uzul de armă fără drept.

La faţa locului s-a deplasat şi o echipă din cadrul IPJ Suceava – SAESP care, împreună cu lucrătorii SPR 7 Mălini, a efectuat cercetarea locului faptei, audiind persoana vătămată. Aceasta nu a dorit să fie expertizată din punct de vedere medico-legal şi nici nu a vrut să depună plângere prealabilă pentru săvârşirea infracţiunii „lovire sau alte violenţe”.

Au fost efectuate investigaţii pe raza comunei Mălini, stabilindu-se că bărbatul de 38 de ani a provocat scandal, fapt ce a indignat mai multe persoane prezente în zonă, cercetările fiind extinse şi cu privire la săvârşirea infracţiunii „tulburarea ordinii şi liniştii publice”.

Astfel, în urma probatoriului administrat în cadrul dosarului penal, a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspectul de 38 ani pentru comiterea infracţiunilor „nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor”, „uzul de armă fără drept” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice”.

Sursa: Realitatea de Suceava

Articolul precedentBeat criță, la volanul unui autoturism! S-a ales cu dosar penal
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET – Rugăciunea pe care toți credincioșii trebuie să o cunoască