VIDEO Șoferul care a scandalizat toată țara cu o depășire criminală a rămas fără permis de conducere pentru 60 de zile

Polițiștii suceveni au reacționat în cele din urmă în cazul șoferului care a îngrozit toată țara după ce a făcut o depășire inconștientă și apoi nu a arătat nicio urmă de remușcare.

După ce Realitatea de Suceava a difuzat, duminică, imaginile cu depășirea care a îngrozit toată țara, polițiștii suceveni au spus că nu au ce să îi facă șoferului pentru că nu au fost înregistrate cu un dispozitiv omologat, iar contravenția nu a fost constatată în mod direct și nemijlocit de un agent constatator. Ulterior, după ce imaginile s-au viralizat și sute de mii de români au reacționat, reprezentanții IPJ Suceava s-au răzgândit.

Șoferul a fost în cele din urmă identificat și a fost invitat la sediul poliției. Între timp, polițiștii au constatat și că tânărul de 33 de ani ar fi fost implicat anterior într-o tamponare pe care nu a declarat-o în termenul legal. Pentru cele două abateri, tânărul a fost amendat și i-a fost suspendat permisul pentru 60 de zile, a transmis IPJ Suceava.

Tânărul de 33 de ani a fost filmat în timp ce se angajează într-o depășire pe linia continuă, în curbă la dreapta, fără vizibilitate, iar din sens opus vine o mașină care iese de pe carosabil pentru a evita impactul. Ulterior, șoferul se ceartă cu ceilalți participanți la trafic prin intermediul stației radio. „Mi se fâlfâie!”, răspunde când i se spune că a fost filmat.

„Da, îl omoram pe ăla, care-i problema? Am asigurare la mașină, mă p.. pe el!”, le-a mai spus tânărul celorlalți șoferi.