Un sucevean fără permis, încercând să scape de polițiști, și-a abandonat mașina și a luat-o la fugă printre blocuri. Totul s-a petrecut în noaptea de luni spre marți în municipiul Suceava.

În timp ce acționa pe strada Nicolae Bălcescu, un echipaj rutier a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula cu luminile de întâlnire stinse, însă conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestuia până pe strada Ana Ipătescu.

La un moment dat, conducătorul auto a oprit, a coborât și a fugit. Acesta a fost urmărit de polițiști până pe strada Vasile  Bumbac, unde a fost imobilizat şi încătuşat.

Conducătorul auto a fost identificat ca fiind un localnic de 27 de ani, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”.

Articolul precedentUn bătrân a murit în incendiul care i-a cuprins casa VIDEO
Articolul următorCaravana „10 pentru folclor” se pregătește să pornească din nou la drum