Un bărbat de 36 de ani, din municipiul Suceava, a murit după ce s-a răsturnat cu buldoexcavatorul pe un câmp din satul Sf. Ilie, comuna Șcheia.

Marți seară, bărbatul s-a deplasat în comuna Șcheia pentru a efectua lucrări de reparație la un drum privat, la solicitarea a doi localnici. Potrivit martorilor, acesta a efectuat lucrări timp de aproximativ trei ore, perioadă în care ar fi consumat două doze de bere.

După ce și-a terminat munca, bărbatul a plecat singur cu buldoexcavatorul spre municipiul Suceava. În timp ce conducea utilajul pe un câmp din satul Sf. Ilie, el nu a observat o pantă de o înălțime de aproximativ 40 metri, buldoexcavatorul a derapat și s-a răsturnat. Incidentul a fost observat de cei doi localnici. Aceștia s-au deplasat la fața locului unde au găsit utilajul răsturnat, iar pe bărbatul care îl conducea în stare de inconștiență. Cei doi au sunat la 112.

La fața locului s-au deplasat un echipaj medical și un echipaj de descarcerare. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbat, fiind constatat decesul.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei morții.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal privind infracţiunea de „ucidere din culpă”.

Articolul precedentIon Lungu, ales prim-vicepreședinte AMR pe locul lăsat liber de Gheorghe Falcă
Articolul următorIncendiu violent la o gospodărie din Horodnic de Jos VIDEO