Accident rutier cu trei victime după ce un șofer a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens.

Sâmbătă seară, în jurul orei 19.30, un bărbat de 50 ani, din comuna Pojorâta, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17A, localitatea Sadova, dinspre Vatra Moldoviței către Câmpulung Moldovenesc, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune laterală cu autoturismul condus regulamentar de către un bărbat de 34 de ani, din Izvoarele Sucevei,  după care a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de către un bărbat de 37 de ani, din comuna Fundu Moldovei.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorilor auto de 50 de ani și de 37 de ani, precum și a pasagerei dreapta față a autoturismul condus de bărbatul de 37 de ani, respectiv o femeie de 31 ani, din comuna Pojorâta.

Cei trei șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care le-a fost recoltată câte o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibației alcoolice.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.