Târgul de Crăciun din centrul municipiului Suceava se va desfășura în perioada 28 noiembrie – 7 ianuarie 2023. Anunțul a fost făcut de vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Niculai Barbă, care a precizat că deschiderea oficială va avea loc de Ziua Bucovinei, pe 28 noiembrie, de la ora 18:00.

Niculai Barbă că și la ediția din acest an, Consiliul Județean va fi prezent la Târgul de Crăciun împreună cu Asociația Produs în Bucovina. El a subliniat că sucevenii și turiștii vor putea descoperi în cadrul târgului toate obiceiurile și tradițiile specifice perioadei sărbătorilor de iarnă, potrivit Svnews.

„Vom avea acolo meșteri populari cu meșteșugurile tradiționale, așa cum v-am obișnuit și la celelalte ediții. Vom avea momente artistice, specifice sărbătorilor de iarnă, iar prin Asociația Produs în Bucovina vom avea și foarte multă gastronomie, la fel, specifică acestei perioade din an. Vă așteptăm începând cu 28 noiembrie la Târgul de Crăciun organizat la Suceava pe esplanada Casei de Cultură”, a transmis Niculai Barbă.

Sursa: Realitatea de Suceava

Articolul precedentBiletul de adio lăsat de un bărbat din Suceava vecinilor săi: „Sunt bătrân, bolnav și sărac”
Articolul următorAudieri-bombă în MAFIA gunoaielor: Personaj-cheie, chemat de procurori – Caracatița din Romprest, destructurată de DNA și DIICOT