Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din localitatea Bivălorie, orașul Vicovu de Sus, este căutat de polițiști după ce a fost dat dispărut de familie.

UP Date: Joi după-amiază, în jurul orei 16.00, vicoveanul a fost găsit fără suflare. Bărbatul a fost găsit spânzurat de un copac, în apropiere de zona în care a dispărut.

Știre inițială: Ioan Cîrdei, în timp ce se afla, marți, împreună cu soția în dreptul punților din comuna Vicovu de Jos a plecat spre lunca de pe lângă râul Suceava, fără a mai reveni până în prezent la domiciliu.

La momentul dispariției bărbatul era îmbrăcat cu o geacă de iarnă de culoare neagră, o căciulă de culoare negru cu gri, o pereche de jeans de culoare albastru deschis și era încălțat cu o pereche de adidași de culoare neagră.

Semnlmentele persoanei dispărute: înălţime 1,70m, greutate 70-80 kg, ten măsliniu, ochi căprui, faţă rotundă, păr tuns scurt, pe brațul superior stâng, în zona mâinii prezenta o urmă de arsură de mici dimensiuni, iar pe obrazul stâng prezenta un punct negru.

„În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie”, a precizat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.