Peste o mie de amenzi și 77 de permise de conducere reținute în weekend, pe drumurile din județul Suceava. Poliţiştii rutieri şi cei de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, în cooperare cu poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Iaşi, Maramureş şi Neamţ au organizat, în perioada 21-23 septembrie, acţiuni punctuale, în sistem integrat, pe raza județului Suceava, în zonele şi pe tronsoanele de drum cu risc rutier şi criminogen ridicat.

Astfel în cadrul acțiunii au fost constatate 24 de infracțiuni și au fost aplicate o mie de sancţiuni contravenționale, în valoare de 430.920 lei. Polițiștii au reținut 77 de permise de conducere și au retras 33 de certificate de înmatriculare.

Un bărbat de 48 de ani, din comuna Frătăuţii Vechi a fost depistat conducând autoturismul pe raza localității de domiciliu, fără a poseda permis de conducere și având o alcoolemie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Un bărbat de 28 de ani, din municipiul Rădăuţi a condus autoturismul pe strada 1 Mai din localitatea de domiciliu, fără a poseda permis de conducere și având o alcoolemie de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.Un șofer de 31 de ani din municipiul Suceava a fost depistat conducând autoturismul pe raza comunei Udești, având o alcoolemie de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. Un alt șofer de 32 de ani, din comuna Bogdăneşti a condus autoturismul pe DN 2, pe raza comunei Bălcăuţi având dreptul de conduce vehicule suspendat. Cei patru șoferi s-au ales cu dosare penale.

Articolul precedentFOTO Țigări găsite ascunse în stopurile unei mașini, în Vama Siret
Articolul următorNinsoare în plină toamnă în zona de munte a județului Suceava VIDEO