FOTO Țigări găsite ascunse în stopurile unei mașini, în Vama Siret

țigări ascunse în stopurile mașinii

Polițiștii de frontieră din Vama Siret au găsit aproape o mie de pachete de țigări de contrabandă ascunse în stopurile, pragurile și sub scaunele unei mașini.

Imaginația contrabandiștilor de țigări nu are limite. Polițiștii de frontieră au avut supriza să găsească țigări de contrabandă ascunse inclusiv în stopurile unei mașini. S-a întâmplat duminică dimineață, în Vama Siret.

Un sucevean de 36 de ani, s-a prezentat pentru a intra în țară la volanul unui autoturism Opel. Existând suspiciuni că acesta transportă marfă de contrabandă, polițiștii de frontieră și vameșii au verificat în detaliu mașina.

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în spații special amenajate sub scaune, în pragurile și stopurile autoturismului, cantitatea de 928 pachete de ţigări, de proveniență ucraineană.

Țigările în valoare totală de 1.400 lei au fost ridicate în vederea confiscării. Șoferul au fost sancționat contravențional de către Biroul Vamal Siret cu amendă de 6.000 lei.

Totodată, autoturismul a fost indisponibilizat în vederea confiscării, deoarece avea spații special amenajate pentru transportul țigărilor.

Articolul precedentLucrările la Piața Agroalimentară Burdujeni au fost finalizate în proporție de 85% FOTO
Articolul următorPeste o mie de amenzi și 77 de permise reținute în weekend, pe drumurile din județul Suceava