Primarul Sucevei, Ion Lungu, a semnat la Laval, în Franța, împreună cu primarul François Zocchetto, reînnoirea Parteneriatului de colaborare între cele două orașe. Primul parteneriat între orașul Laval și municipiul Suceava a fost semnat în anul 2010.

Protocolul cuprinde colaborarea în domeniile: economic, învățământ, cultură și turism, protecția mediului și administrație publică locală.”După modelul Zonei metropolitane Laval am dezvoltat Zona metropolitană Suceava. În acești ani s-au derulat proiecte culturale, educaționale și sportive între cele două orașe.Teatrul Matei Vișniec se află la Laval unde va susține două spectacole în zilele de 8 și 9 septembrie. Vrem să pregătim proiecte comune pentru Sezonul Cultural România-Franța care debutează la Paris pe 28 noiembrie 2018.Mulțumim autorităților locale din orașul Laval, în mod special domnului primar, pentru primirea călduroasă și ospitalitatea de care au dat dovadă pe parcursul șederii în orașul lor!”, a declarat edilul.

Articolul precedentColiziune în lanț cu cinci autovehicule, în localitatea Cumpărătura. Patru persoane au fost rănite FOTO
Articolul următorȚigări în valoare de peste 64.000 lei, abandonate la Brodina FOTO