Microbuz și opt mii de pachete de țigări, abandondate lângă fâșia verde

Un microbuz înmatriculat în Ucraina și opt mii de pachete de țigări au fost abanonate de traficanți surprinși în flagrant, lângă fâșia verde.

Luni dimineață, în jurul orei 4.30, polițiștii de frontieră de la SPF Siret au observat cu ajutorul aparaturii din dotare, câteva persoane care transportau peste frontiera de stat, din Ucraina în România, mai multe colete voluminoase. Imediat, un echipaj mobil a acţionat pentru reţinerea persoanelor, moment în care acestea au abandonat coletele şi au fugit spre teritoriul statului vecin.

La faţa locului, polițiștii de frontieră au descoperit abandonat un microbuz marca Mercedes, înmatriculat în Ucraina şi mai multe colete cu țigări. Mașina și țigrile au fost transportate la sediul sectorului unde, în urma inventarierii a rezultat cantitatea de opt mii de pachete țigări.

Microbuzul a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor, iar întreaga cantitate de ţigări în valoare de 93.600 lei a fost ridicată în vederea confiscării. Cercetările continuă în vederea depistării tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională.

Articolul precedentFoc de armă tras de polițiștii de frontieră care urmeareau mai mulți contrabandiști, la Ulma
Articolul următorGheorghe Flutur, nemulțumit de sumele alocate pentru drumurile județene