Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, s-a declarat extrem de îngrijorat de sumele alocate din TVA pentru  drumurile județene.

În cadrul unei conferințe de presă, acesta a explict că județe precum Covasna și Teleorman, cu rețele de drumuri mult mai mici decât Suceava, ar urma să primească bani mai mulți, conform proiectului de buget pe 2019.

Gheorghe Flutur a afirmat că județul Suceava are alocată suma de 7,3 milioane de lei din TVA, aproape jumătate față de anul trecut. El a subliniat că Suceava are 1.130 de kilometri de drumuri județene.

„O iarnă grea, o iarnă care s-a lăsat cu multe drumuri distruse și nu cred că este corect, mai ales că noi avem o zonă de munte predominantă, în care gradul de distrugere este din păcate mai mare. Nu am nimic cu alții, dar nu pot decât să mă întreb de ce noi avem 7,3 milioane de lei și am văzut Covasna, un județ care are peste 368 de kilometri de drumuri județene are peste 22 de milioane. Teleormanul, care e mai mic, cu 800 de kilometri are peste 10 milioane de lei, si noi Suceava o sumă atât de mică”, a declarat Flutur.

 

Articolul precedentMicrobuz și opt mii de pachete de țigări, abandondate lângă fâșia verde
Articolul următorIncendiu în municipiul Suceava. Un autoturism a fost cuprins de flăcări