Foc de armă tras de polițiștii de frontieră care urmeareau mai mulți contrabandiști, la Ulma

Polițiștii de frontieră suceveni au executat un foc de armă în plan vertical, la Ulma, în timp ce urmărea un grup de contrabandiști de țigări.

In ziua de 3 februarie, în jurul orei 21.30, polițiștii de frontieră au observat în apropierea graniței, în zona localității Ulma, un grup de persoane care se deplasa de la frontieră spre interiorul ţării, transportând colete voluminoase. Polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea persoanelor în cauză, efectuând somaţiile legale prin voce şi pentru că acestea nu s-au supus, a fost executat un foc de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale. Suspecții au abandonat coletele și au fugit spre Ulma.

În zonă, polițiștii de frontieră au descoperit abandonate nouă colete cu țigări în care se afau 14.977 de pachete de țigări, de proveniență ucraineană.

Întreaga cantitate de țigări, în valoare de 175.231 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar în continuare, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trecere frauduloasă a frontierei de stat și contrabandă în formă agravantă, precum și pentru depistarea persoanelor implicate și documentării întregii activități infracționale.

Articolul precedentJoburi de vară pentru studenți în hoteluri și fast-food-uri din Germania
Articolul următorMicrobuz și opt mii de pachete de țigări, abandondate lângă fâșia verde