Joburi de vară pentru studenți în hoteluri și fast-food-uri din Germania

Studenții au la dispoziție două săptămâni pentru a se înscrie pentru a obținue un loc de muncă în vacanța de vară în hoteluri și fast-food-uri din Germania.

În perioada următoare, studenții care doresc să aplice pentru un job pe perioada vacanţei de vară în anul 2019 (minim 2 luni) în Germania, se pot înregistra la Compartimentul EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Suceava.

Pentru anul 2019, sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier-gastronomic, ȋn gastronomia de sistem (fast-food), ȋn producția industrială și ȋn domeniul serviciilor.

Menționăm că pot participa studenții cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limbă germană.

Informații suplimentare cu privire la condițiile de mediere, documentele necesare ȋnregistrării dosarelor, precum și instrucțiunile de completare a acestora, pot fi obţinute de la consilierul EURES din cadrul AJOFM Suceava, etaj I, camera 14, telefon 0230523279, interior 104.

Termenul limită pentru înregistrare este 14 februarie 2019.

Articolul precedentȘomaj în ușoară scădere la sfârșitul anului trecut în județul Suceava
Articolul următorFoc de armă tras de polițiștii de frontieră care urmeareau mai mulți contrabandiști, la Ulma