Un bărbat de 38 de ani, din municipiul Iași, a avut parte de un sfârșit tragic într-un service auto din municipiul Suceava.

Angajatul unei firme din Iași s-a deplasat, în cursul zilei de joi, cu un autoturism la atelierul auto, amplasat pe strada Ștrandului, pentru a prelua autocamionul societăţii, ce fusese adus cu zi înainte pentru reparaţii. Bărbatul a venit la service însoţit de un vecin de 38 ani, care urma să se întoarcă în Iaşi cu autoturismul cu care au venit.

Cei doi împreună cu şeful atelierului s-au deplasat în parcarea de lângă service pentru a verifica sistemul hidraulic de acţionare al calei platformei camionului, la care au fost efectuate reparaţii. Angajatul, care a venit să transporte camionul la Iași, a desfăcut centura de siguranţă a calei, moment în care aceasta a căzut instantaneu şi l-a lovit în cap pe vecinul său, ce se afla în spatele platformei. În urma impactului acesta a rămas imobilizat sub cală. La fața locului a ajuns un echipaj medical, dar din nefericire bărbatul nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decesul.

Polițiștii fac cercetări în acest caz, fiind întocmit în cauză dosar penal privind infracțiunea de ucidere din culpă.

Trupul neînsuflețit al ieșeanului a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

Articolul precedentZiua Mondială fără Tutun, marcată pe 31 mai
Articolul următorAccident cu două victime după ce un șofer s-a angajat într-o depășire neregulamentară FOTO