Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

Flutur se afla în autoizolare la domiciliu după ce în ultimele zile a participat la mai multe ședințe la care au luat parte și persoane confirmate ulterior cu coronavirus. 

În cursul zilei de marți el a declarat că și-a făcut testul pentru COVID 19 și că așteaptă rezultatul.

Gheorghe Flutur a fost internat marți seară în Spitalul Județean Suceava, unde va urma tratamentul prescris de medicii suceveni. 

„Am încredere în medicii și întregul personal de aici. Mă leagă de acest Spital multe lucruri bune, investiții importante făcute an de an. Astăzi mă încearcă un sentiment de adâncă tristețe că foarte mulți suceveni, din care, din păcate, și un număr mare de cadre medicale, sunt afectați de coronavirus. Sunt alături de ei și le urez tuturor însănătoșire grabnică. 
Către toți compatrioții mă adresez cu rugămintea de a respecta cu toată strictețea măsurile adoptate de autorități, pentru a scăpa cât mai repede de virusul ucigaș. Un gând aparte de prețuire și respect către medicii și asistentele – întregul personal de la Spitalul Judetean de Urgențe Suceava, pentru eforturile extraordinare pe care le fac în aceste zile dificile. De felul meu sunt un om care mă implic – am făcut-o și în aceste săptămâni de foc, o voi face și în continuare.  Acum sunt și eu printre cei afectați de coronavirus dar sunt optimist că voi depăși repede și cu bine acest episod. În aceste zile, așa, de pe patul de spital, o să mă preocup pentru ca la Spitalul Judetean de Urgențe din Suceava să ajungă cât mai repede echipamentul pentru testarea la coronavirus. 
Cei de aici să știe că, în continuare, Consiliul Județean Suceava are ca prioritate asigurarea sprijinului financiar Spitalului Județean de Urgențe din Suceava. Pentru ce faceți în aceste zile de foc meritați tot respectul”, a declarat Gheorghe Flutur.

Articolul precedentUn român deștept ajută milioane de oameni de când s-a instaurat Ordonanța Militară! Salvați acest link înainte să ieșiți din case
Articolul următorSindicalistul Bogdan Bănică: „E chestiune de zile până covidul ucigaş va bloca instituţia poliţienească din Suceava din cauza contaminărilor”