Focuri de armă executate de polițiștii care au surprins în flagrant un grup de contrabandiști de țigări

Polițiștii de frontieră suceveni au surprins în flagrant, duminică dimineață, mai mulți contrabandiști care cărau în spate colete cu de țigări.

În jurul orei 2.00, un echipaj al poliției de frontieră aflat in misiune a observat mai multe persoane care transportau, în spate, dinspre graniţa cu statul vecin spre interiorul țării mai multe colete voluminoase.

Imediat, polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea celor în cauză, efectuând somațiile legale prin voce, însă cei în cauză nu s-au oprit, fapt pentru care polițiștii au tras mai multe focuri de armă de avertisment, în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale.

Suspecții în cauză au abandonat coletele și au fugit, întorcându-se pe teritoriul ucrainean. În cel mai scurt timp, au fost anunţate şi autorităţile ucrainene despre caz, în vederea cercetării în comun a evenimentului de frontieră.

La fața locului au fost descoperite mai multe colete cu țigări de proveniență ucraineană care au fost transportate la sediul serviciului, unde în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 4.000 de pachete cu țigări. Țigările, în valoare de 46.800 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Articolul precedentVot pentru conducerea organizației de femei a PMP Suceava
Articolul următorUrmărire în trafic după un tânăr care conducea fără permis