Un tânăr de 22 de ani, din comuna Voitinel, s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins la volan fără permis de conducere. Acesta a fost urmărit în trafic de polițiști.

In timp ce acționa pe raza comunei Gălănești, o patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a observat faptul că, pe DJ 178F, din direcția Hurjuieni-Gălănești circulă un autoturism al cărui conducător auto, la vederea echipajului de poliție a întors autoturismul și a plecat, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestuia. Autoturismul urmărit a fost oprit de oamenii legii în fața unui bar din localitate.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul de la volan nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”.

Articolul precedentFocuri de armă executate de polițiștii care au surprins în flagrant un grup de contrabandiști de țigări
Articolul următorAdolescent reținut după ce a provocat un accident rutier