Vot pentru conducerea organizației de femei a PMP Suceava

Sâmbătă, la sediul Partidului Mișcarea Populară din Suceava au avut loc alegeri pentru stabilirea structurii de conducere a organizației de femei.

La Conferința Județeană de Alegeri pentru Organizația de Femei a Filiala Suceava a Partidului Mișcarea Populară au participat 110 membre de partid din întregul județ. Invitate speciale au fost deputatul Cătălina Bozianu, președinte al Organizației de Femei a PMP la nivel național, și lector univ. dr. Ecaterina CROITOR, reprezentant al Structurii Teritoriale Suceava a Colegiului Național al Asistenților Sociali din România.

În urma alegerilor, funcția de președinte a fost obținută de Lenuța Balan, secretar general fiind aleasă Mihaela Andrieș, iar secretar general adjunct a fost desemnată Anamaria Gavriluț.

Funcții de vicepreședinte a obținut Gâtlan Anca, Pînzaru Angelica, Lupei Marilena, Cojocariu Camelia, Harasim Oltea, Florean Corina, Mariniuc Mitric Mihaela, Broasca Roxana, Bodîrlău Mihaela. Secretar executiv au devenit Șutu Ana-Maria, Leșan Tabita, Schipor Diana, Țîmpău Diana, Bîgu Diana, Drăgoi Ionela, Pavel Ioana, Fedoreac Lăcrămioara, Pînzariu Gabriela. Trezorier a fost desemnată Liliana Alucăi.

Articolul precedentAccident în Pasul Mestecăniș. Un tir s-a răsturnat din cauza vitezei FOTO
Articolul următorFocuri de armă executate de polițiștii care au surprins în flagrant un grup de contrabandiști de țigări