Accident rutier cu două victime la ieșire din Suceava spre Plopeni, marți dimineață. Patru autoturisme au intrat în coliziune.

ImagineÎn evenimentul rutier au fost implicate cinci persoane din cele patru autovehicule.

Potrivit martorilor, accidentul rutier a avut loc după ce un conducător auto nu a păstrat distanța regulamentară în mers. O șoferiță a semnalizat stânga și a oprit pentru a intra într-un peco, moment în care două autoturisme aflate în spatele acesteia au încetinit. Un al treilea autoturism, din cauza vitezei, nu a putut opri la timp și a intrat în coliziune față spate cu autovehiculul din fața sa. Șoferul autovehiculului lovit s-a speriat, a accelerat, a lovit autoturismul din fața sa, după care a părăsit carosabilul prin partea dreaptă,  a lovit un stâlp și un copac și s-a oprit în gardul unui imobil.  Imagine

În urma accidentului două persoane au fost rănite. La fața locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ. Victimele, conștiente și cooperante, au fost transportate la UPU Suceava.

Imagine

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a petrecut accidentul.