Doi copii în stare gravă după ce au fost intoxicați cu fum, la Salcea

Doi copii cu vârste de un an și doi ani au ajuns în stare gravă la Spitalul Județean Suceava după ce au fost intoxicați cu fum într-un  incendiu izbucnit în locuința lor din orașul Salcea.

Incidentul s-a produs marți după-amiază, în jurul orei 16.00, în orașul Salcea din județul Suceava. Un incendiu a izbucnit într-una din camerele unei locuințe. Copilul de doi ani ar fi răsturnat un suport pentru uscat hainele peste un termoșemineu cu lemne. Hainele au ars mocnit, dar au degajat cantități mari de fum.

Incendiul a fost stins de vecini până la sosirea pompierilor, iar din locuință au fost evacuați cei doi minori cu vârste de un an și jumătate și doi ani și jumătate.

Copilul de un an și jumătate se afla în stop cardio-respirator. Personalul medical a efectuat manevre de resuscitare și au reușit să îl facă pe micuț să respire din nou. Copilul de doi ani și jumătate a fost intubat și stabilizat.

Cei doi copii și mama lor au fost transportați la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul Județean Suceava.

Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de stingere și două ambulanțe SMURD. A intervenit și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Suceava.

Articolul precedentCaravana „10 pentru folclor” se pregătește să pornească din nou la drum
Articolul următorFetița de un an și jumătate din Salcea, transferată la Iași cu arsuri grave VIDEO