Cum să slăbești iarna este o întrebare la care multă lume își dorește să afle răspunsul. Este foarte adevărat că mai sunt și unii care își ascund kilogramele în plus în spatele unui pulover mai larg, convinși fiind că iarna este imposibil să slăbești. Dar acest lucru este un simplu mit.

Iată câteva sfaturi care te vor învăța cum să slăbești pe timpul iernii.

Cum să slăbești – SFATUL 1: Ieși la soare

Chiar dacă e cu „dinți”, soarele îți face bine. Lipsa soarelui duce la o scădere a hormonului serotonină, iar lipsa acestuia duce la depresie. Depresia te face să mănânci mult. Iată un lanț al slăbiciunilor care te vor împiedica să-ți menții silueta obținută cu greu pe timpul verii.

Bea cafeaua de dimineață pe balcon sau fă o plimbare de 15 minute pe-afară, chiar dacă e frig.

Sunt specialiști care spun că și niște becuri speciale fluorescente te pot ajuta, însă aerul curat și lumina soarelui sunt cu mult mai sănătoase.

Cum să slăbești – SFATUL 2: NU renunța la carbohidrați

Să renunți la carbohidrați este o mare greșeală. Serotonina de care vorbeam mai devreme poate fi stimulată cu ajutorul lor. Trebuie însă să mănânci carbohidrați sănătoși și la ore care îți permit să nu îi depui în colăcei. De exemplu, o gustare la ora 16.00, care să conțină paste, pâine, cartofi copți sau porumb, este mai mult decât indicată.

Citește continuarea pe sfatulparintilor.ro

 
 
Articolul precedentCe dietă urmează Regina Letizia a Spaniei pentru a arată ca o adolescentă la 50 de ani
Articolul următor5 motive pentru care e bine să râdem mai des