Deși a împlinit 50 de ani, regina Letizia a Spaniei reușește să aibă în continuare nu numai o siluetă de invidiat, dar și un aspect general de adolescentă care atrage priviri și comentarii admirative. Cum reușește acest lucru? 

Regina Letizia este o adeptă a dietei Perricone, un plan alimentar foarte popular printre celebrități, care a fost creat de doctorul Nicholas Perricone.

 
Mai exact, dieta de 28 de zile pe care se spune că o urmează și Letizia „îmbunătăţeşte starea de sănătate prin reducerea inflamaţiilor din organism”, potrivit publicației Healthline. Prin urmare, cei care urmează dieta nu văd o schimbare doar în greutate, ci și în aspectul pielii, căci acest regim ar ajuta la prevenirea semnelor îmbătrânirii, potrivit OK Magazin.
 

Dieta se concentrează pe alimente bogate în nutrienți și adaugă proteine la fiecare masă și gustare a zilei. Există unele alimente pe care Perricone le recomandă a fi consumate în fiecare zi, precum peștele, ouăle, iaurtul natural și legumele.

 
 

Un mic dejun tipic pentru Regina Letizia ar putea fi un smoothie proaspăt, urmat de o omletă cu albuș de ou și somon afumat.

Felurile de mâncare prouse de dieta Perricone sunt întotdeauna simple, hrănitoare și mai presus de toate sănătoase, așa că salatele, legumele la grătar și preparatele pe bază de pește sunt recomandate pentru prânz și cină.

Articolul precedentCe spun unghiile despre sănătatea ta. 8 semne pe care trebuie să le iei în seamă
Articolul următorCum să slăbești IARNA. Un mit desființat de 4 sfaturi simple – Cât de ușor poți să fii în formă în sezonul rece