Georgian și Andrei, cei doi frați din municipiul Vatra Dornei, care au decis să facă singuri curățenie în cartier, au fost recompensați, marți, de ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu.

Cei doi copii de șase și nouă ani au fost numiți consilieri onorifici ai ministrului Mediului. Aceștia au primit două biciclete dar și rechizite pentru toți colegii lor de clasă.

În cursul zilei de marți Grațiela Gavrilescu s-a aflat în județul Suceava unde a participat la lansarea noii linii de îmbuteliere a apelor minerale Dorna și Poiana Negri.

„I-am cunoscut pe Georgian și Andrei. Sunt doi copii minunați din Vatra Dornei, care au impresionat o țară întreagă cu gestul lor: din proprie inițiativă și-au sacrificat o zi de joacă și au strâns gunoaiele de pe strada lor. Și pentru că m-am aflat în județul Suceava, am vrut neapărat să îi cunosc pe acești doi micuți al căror gest are puterea de a inspira milioane de oameni. Le-am adus în dar două biciclete, dar și penare din materiale reciclate și rechizite pentru toți colegii lor de clasă. Iar începând de astăzi, Georgian și Andrei sunt consilieri onorifici ai ministrului Mediului!”, a anunțat Grațiela Gavrilescu pe pagina sa de facebook.

Doi copii de șase și nouă ani au adunat saci de gunoaie de pe o stradă din Vatra Dornei

Articolul precedentDoi bărbați prinși în timp ce transportau țigări de contrabandă prin apa pârâului Laura FOTO VIDEO
Articolul următorMedicul Alexandru Calancea, noul șef al Secției Cardiologie de la Spitalul Județean