Vremea în data de 8 februarie se menține foarte rece în cea mai mare parte din țară.

Astăzi valul de frig va persista şi se va resimţi mai ales la valorile din cursul dimineţii când va fi ger în nordul, nord-estul și centrul țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări şi ninsori slabe în Dobrogea, local în Muntenia și pe arii restrânse în Moldova şi Oltenia. Vântul va sufla moderat cu intensificări în jumătatea de est a Munteniei şi Dobrogea, unde vor fi rafale în general de 40…50 km/h, iar trecător ninsoarea va fi viscolită. Temperaturile maxime se vor încadra între -5 şi 4 grade.

În București vremea va fi rece. Cerul va avea înnorări şi trecător va ninge slab. Vântul va sufla moderat, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -1 grad.

La munte valul de frig va persista, astfel încât vremea va fi geroasă, mai ales dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorări şi ninsori slabe în Carpaţii Meridionali şi în Carpaţii Orientali. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări mai ales pe parcursul zilei.

Articolul precedentSărbătoare 8 februarie – Doi sfinți importanți sunt pomeniți în calendarul ortodox
Articolul următorȘedință de Guvern | Schemă de ajutor pentru susținerea activității crescătorilor din sectorul bovin, în contextul războiului