Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru duminică, 19 februarie 2023. Valorile termice vor fi mai ridicate decât normalul perioadei în mai multe zone din țară.

Vântul va avea rafale de peste 70-80 de kilometri la oră, iar la altitudini mai mari de 1.700 de metri vântul va atinge chiar și 90-100 de kilometri la oră, viscolind și spulberând zăpada. Temporar și local vor fi intensificări și în zonele joase de relief, mai ales în nord-vest, centru și sud.

În regiunile nordice, nord-vestice și centrale cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua. Noaptea, prin Maramureș, estul Transilvaniei și nordul Moldovei trecător vor fi și lapovițe sau ninsori. Maximele vor fi între 7 și 17 grade Celsius, iar minimele între -2 și 8 grade Celsius.

În București, vremea va fi călduroasă. Maximele vor fi cuprinse între 15-18 grade Celsius și minimele între 5-7 grade Celsius. Cerul va avea unele înnorări, dar nu va ploua. Vântul va avea rafale care ar putea ajunge la viteze de până la 50 de kilometri pe oră.

Articolul precedentAlimentele pe care să NU le încălzeşti niciodată în cuptorul cu microunde
Articolul următorAngajatorii obligați să mărească salariile angajaților cu vechime. De când se aplică legea