VIDEO Gospodărie cuprinsă de un incendiu, la Salcea, din cauza unui scurtcircuit

O gospodărie a fost cuprinsă de un incendiu, marți la amiază, în orașul Salcea din județul Suceava, din cauza unui scurcircuit la instalația electrică.

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Salcea, au intervenit, marți la amiază, în jurul orei 12.00, cu trei autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din orașul Salcea.

La sosirea echipajelor, ardea un depozit de lemne și furaje, cu pericol de propagare la vecinătăți. Au ars structura din lemn a depozitului pe aproximativ 150 de metri pătrați, circa 10 metri cubi de lemn de foc, cinci tone de porumb și două utilaje agricole. S-au degradat aproximativ 10 metri cubi de lemn de foc.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric defect. Incendiul a fost lichidat la ora 14.35, iar pompierii au salvat casa de locuit, 10 metri cubi de lemn de foc și 10 tone deșeuri de lemn pentru foc.

Articolul precedentVIDEO Casă incendiată de copii care s-au jucat cu focul, la Petia
Articolul următorTânărul care a distrus două ATM-uri de la o bancă din cartierul Obcini a fost reținut pentru 24 de ore VIDEO