Tânărul de 27 de ani, din municipiul Suceava, care a distrus două ATM-uri de la Banca Transilvania Obcini, a fost reținut pentru 24 de ore. Incidentul a avut loc în data de 11 iunie.

 

 

 

 

Furios că i s-a blocat cardul în bancomat, tânărul a lovit aparatele cu pumnii și picioarele, apoi cu o bucată de bordură. După ce le-a distrus, suspectul a fugit. Polițiștii de la ordine publică s-au deplasat în zona comiterii faptei, iar în fața pizzeriei PASHA de pe bulevardul George Enescu l-au depistat pe individ. Aceasta a fost condus la sediul poliției unde a recunoscut comiterea faptei. Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal privind infracțiunea de „distrugere”.

„Suspectul a fost prezentat Serviciului de Medicină Legală Suceava în vederea stabilirii discernământului, ocazie cu care membrii comisiei au opinat că tânărul a avut discernământ în momentul săvârșirii infracțiunii”, a precizat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

În cursul zilei de marți, față de tânăr a fost luată măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind depus în CRAP al IPJ Suceava, urmând ca miercuri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

Articolul precedentVIDEO Gospodărie cuprinsă de un incendiu, la Salcea, din cauza unui scurtcircuit
Articolul următorZiua Internaţională de Luptă impotriva Consumului şi Traficului de Droguri, 26 iunie 2019