Tânărul de 27 de ani, din municipiul Suceava, care a distrus două ATM-uri de la Banca Transilvania Obcini, a fost reținut pentru 24 de ore. Incidentul a avut loc în data de 11 iunie.

 

 

 

 

Furios că i s-a blocat cardul în bancomat, tânărul a lovit aparatele cu pumnii și picioarele, apoi cu o bucată de bordură. După ce le-a distrus, suspectul a fugit. Polițiștii de la ordine publică s-au deplasat în zona comiterii faptei, iar în fața pizzeriei PASHA de pe bulevardul George Enescu l-au depistat pe individ. Aceasta a fost condus la sediul poliției unde a recunoscut comiterea faptei. Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal privind infracțiunea de „distrugere”.

„Suspectul a fost prezentat Serviciului de Medicină Legală Suceava în vederea stabilirii discernământului, ocazie cu care membrii comisiei au opinat că tânărul a avut discernământ în momentul săvârșirii infracțiunii”, a precizat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

În cursul zilei de marți, față de tânăr a fost luată măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind depus în CRAP al IPJ Suceava, urmând ca miercuri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.