VIDEO Foresta Suceava – Oțelul Galați: 0-0

Derbiul etapei a noua a Seriei I a Ligii a III-a, Foresta Suceava – Oțelul Galați, s-a terminat la egalitate, 0-0.

Foresta Suceava și-a întrerupt seria victoriilor pe teren propriu, sâmbătă, în partida cu Oțelul Galați, liderul Seriei I a Ligii a III-a. Derbiul etapei s-a încheiat 0-0. Foresta a dominat clar cea mai mare parte a meciului, practicând un joc ofensiv, și ar fi meritat victoria. Din păcate, în prima repriză rămas singur în fața porții Grumezescu l-a ochit pe portarul Iliescu. În partea a doua, ocaziile s-au ținut lanț la poarta Oțelului. Un lob al italianului Rigoni a lovit traversala, iar șutul lui Artenie în vinclu a fost apărat.

Fostul căpitan al Forestei, Marius Matei, a fost huiduit copios de public după ce a cerut insistent un penalty inexistent. Oțelul a jucat ultimele zece minute în inferioritate, după ce Puțanu a călcat strâmb, iar oaspeții făcuseră deja toate schimbările.

„Am făcut un meci perfect în apărare și la mijloc, dar avem o problemă reală în fața porții, unde ne lipsește un killer adevărat”, a spus după meci antrenorul Selim Benachour.

Foresta: G. Niga – Ionescu, Celeadnic, Mateciuc, Nguyen – Parouty, Seven – Onofras, Rigoni, Bouadjila – Grumezescu. Au mai intrat: Artenie si R. Martin.

Oțelul: Iliescu – Vasile, Puțanu, Gîta, Salageanu – Stoian, Crihana, Moglan, Stan – Matei, Cîrjan.

Rezultatele etapei a IX-a:

FC Botosani II – Sanatatea Darabani: 6-1
CSM Roman – Sporting Liesti: 1-5
Gloria Buzau – CSM Ramnicu Sarat: 4-2
Bucovina Radauti – Ceahlaul Piatra Neamt: 0-0
Somuz Falticeni – CSM Pascani: 2-1
CSM Focsani – Stiinta Miroslava: 1-2
Foresta Suceava – Otelul Galati: 0-0
KSE Targu Secuiesc – Metalul Buzau: 1-1

Articolul precedentUn tânăr a blocat cu mașina o stradă din Ipotești. A fost scos cu forța de polițiști din vehicul VIDEO
Articolul următorUn bărbat a rămas prins sub un copac. A durat o oră și jumătate până l-a găsit cineva