Un tânăr de 25 de ani, din municipiul Pașcani, județul Iași, a blocat cu mașină o stradă din localitatea suceveană Ipotești. Acesta a fost scos cu forța de oamenii legii din autoturism.

Sâmbătă noapte, în jurul orei 22.00, polițiștii au fost sesizațti că un autoturism cu numere de Iași blochează accesul pe strada Crinilor, iar conducătorul auto are un comportament neobișnuit. Oamenii legii au identificat la fața locului un autoturism marca Dacia Logan, care se afla la intrare pe stradă, cu faţa orientată spre D.J. 208 A, având luminile stinse, motorul pornit şi uşile blocate. La volan se afla o persoană de sex masculin.

Polițiștii i-au cerut conducătorului auto să deblocheze ușile, însă acesta a refuzat să coopereze.

La fața locului s-a solicitat intervenţia unui echipaj descarcerare şi ambulanţă. Pentru că șoferul nu coopera, s-a procedat la spargerea geamului lateral dreapta spate.

După deblocarea uşilor, tânărul a fost scos din autoturism însă în continuare nu a putut oferi detalii despre identitatea sa, sau motivul blocării căii de acces, fiind condus la Spitalul Judeţean Suceava apoi internat la Secţia de Psihiatrie Burdujeni.

În interiorul autoturismului a fost găsit un telefon mobil de pe care s-a reuşit obţinerea numărului de telefon al tatălui tânarului. Bărbatul a povestit ca sâmbătă seara cei doi au mers cu autoturismul la Mănăstirea „Sf. Ioan cel Nou” din municipiul Suceava, pentru a participa la slujbă. La un moment dat, bărbatul și-a rugat fiul să aducă din mașină o sticlă pentru a lua agheasmă, însă acesta nu a mai revenit, plecând cu autoturismul.

Acesta a declarat că fiul său are uneori devieri de comportament.

Bărbatul a declarat că nu dorește să depună plângere împotriva fiului său, pentru săvârșirea infracțiunii de furt în scop de folosință.

Polițiștii au stabilit că tânărul deține permis de conducere.

Articolul precedentRădăuțean căutat de autoritățile belgiene pentru jaf armat, reținut de polițiștii suceveni
Articolul următorVIDEO Foresta Suceava – Oțelul Galați: 0-0