Un bărbat urmărit la nivel național a fost identificat de polițiștii suceveni, după ce a spart un autoturism și a furat mai multe sticle cu băuturi alcoolice. Totul s-a petrecut pe raza orașului Broșteni.

Poliția orașului Broșteni a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112” despre faptul că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, o persoană necunoscută a distrus geamul unui autoturism parcat la o cabană din zonă şi a sustras mai multe sticle cu băuturi alcoolice(bere și votcă).

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în seara zilei de sâmbătă, un bărbat necunoscut a fost la pensiunea administrată de o localnică de 36 de ani şi a consumat băuturi alcoolice. Mai mulți tineri care se aflau la cabana i-au dat individului respectiv de băut şi de mâncat, după care, acesta a plecat.

Ulterior, în dimineaţa zilei de duminică, tinerii au constatat faptul că a fost spart geamul unui autoturism parcat și au fost sustrase mai multe sticle cu băuturi alcoolice, prejudiciul fiind de aproximativ 1.200 lei.

În urma măsurilor întreprinse de polițiști, autorului furtului şi a distrugerii autoturismului a fost identificat ca fiind un bărbat de 53 de ani din judeţul Iaşi, pe nume Haraga Mircea. Individul figura ca fiind urmărit, având de executat 4 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere prin incendiere, mandat emis de Judecătoria Giurgiu.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „furt calificat” şi „distrugere”, bărbatul de 53 de ani fiind reținut de polițiști, escortat și încarcerat în Penitenciarul Botoșani.

Articolul precedentAccident din cauza vitezei, la Vicovu de Jos. Un tânăr a lovit cu mașina o bornă kilometrică și un panou publicitar, după care s-a răsturnat pe calea ferată
Articolul următorTrei autoturisme avariate și o persoană rănită după ce un șofer nu a oprit la indicatorul STOP VIDEO