sursă foto Adevărul

Tragedia s-a petrecut miercuri pe un drum forestier. Bărbatul de 34 de ani din satul Gropeni, comuna Bălcăuți, a murit după ce a fost prins sub încărcătura de lemne.

Miercuri, în jurul orei 12.00, tânărul s-a deplasat în pădurea de pe raza comunei Zamostea, cu un atelaj hipo și a achiziționat de la pădurar doi mc de lemn, pe care i-a încărcat în căruță, asigurând încărcătura.

Ulterior, acesta s-a deplasat spre localitatea Șerbăuți, circulând pe drumuri forestiere. După ce a parcurs aproximativ doi km, el a ajuns într-o zonă cu denivelări acoperite de bălți în care atelajul s-a răsturnat în partea stângă a direcției de deplasare.

Victima nu a reușit să sară din atelaj întrucât s-a agățat cu piciorul drept de hățuri și a fost prinsă cu membrele și corpul sub încărcătura de lemne.

În jurul orei 14.30, pădurarul l-a găsit pe tânăr în stare de inconștiență și a sunat imediat la SNUAU 112. La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD. Din nefericire cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru victimă, fiind constatat decesul.

Trupul neînsuflețit al tânărului a fost transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuți în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă.

Articolul precedentProiectil din al Doilea Război Mondial găsit în podul unui cămin cultural
Articolul următorRădăuți. Hoț de mașini, reținut de polițiști