Un muncitor a ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut de la etajul cinci al unui bloc aflat în construcție. Bărbatul din Zvoriștea era angajat cu contract de muncă la o firmă de construcții din Șcheia.

Accidentul de muncă a avut loc pe raza satului Sf. Ilie, comuna Șcheia, marți după-amiază.

Bărbatul, în timp ce efectua lucrări de construcție, împreună cu un alt coleg, pe planșeul de la etajul cinci al blocului, la un moment dat pe fondul neatenției a sărit pe placa de polistiren ce acoperea golul de vizitare, fără ca acesta să știe că sub plăcile de polistiren au fost demontate panourile existente anterior.  Bărbatul a căzut în gol până la subsolul blocului, accidentându-se grav.

În urma leziunilor suferite, acesta și-a pierdut cunoștința, la fața locului solicitându-se intervenția unui echipaj medical.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean Suceava unde a fost diagnosticată cu  „traumatism cranio-cerebral, traumatism toraco-abdominal, fracturi antebraț drept și glezna dreaptă, plagă delabrantă gambă stânga”. Cadrele medicale au hotărât introducerea bărbatului într-o stare de comă indusă.

În acest caz au fost sesizați polițiștii dar și reprezentanții ITM Suceava. În cauză a fost întocmit dosar penal privind infracțiunile de „vătămare corporală din culpă”, „neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”.

Articolul precedentPagube de 10.000 de lei în urma unui incendiu la o gospodărie din Burla
Articolul următorUrmărire în trafic, la Rădăuți, după un tânăr fără permis de conducere