Un muncitor a ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut de la etajul cinci al unui bloc aflat în construcție. Bărbatul din Zvoriștea era angajat cu contract de muncă la o firmă de construcții din Șcheia.

Accidentul de muncă a avut loc pe raza satului Sf. Ilie, comuna Șcheia, marți după-amiază.

Bărbatul, în timp ce efectua lucrări de construcție, împreună cu un alt coleg, pe planșeul de la etajul cinci al blocului, la un moment dat pe fondul neatenției a sărit pe placa de polistiren ce acoperea golul de vizitare, fără ca acesta să știe că sub plăcile de polistiren au fost demontate panourile existente anterior.  Bărbatul a căzut în gol până la subsolul blocului, accidentându-se grav.

În urma leziunilor suferite, acesta și-a pierdut cunoștința, la fața locului solicitându-se intervenția unui echipaj medical.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean Suceava unde a fost diagnosticată cu  „traumatism cranio-cerebral, traumatism toraco-abdominal, fracturi antebraț drept și glezna dreaptă, plagă delabrantă gambă stânga”. Cadrele medicale au hotărât introducerea bărbatului într-o stare de comă indusă.

În acest caz au fost sesizați polițiștii dar și reprezentanții ITM Suceava. În cauză a fost întocmit dosar penal privind infracțiunile de „vătămare corporală din culpă”, „neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”.