Bărbatul a fost agresiv și cu polițiștii. Mai mult, acesta a încercat să-și lovească soția și de față cu oamenii legii.  

UpDate:

Judecătoria Rădăuți a admis solicitarea și a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de30 zile a bărbatului.

Potrivit anchetatorilor, în timpul imobilizării, în vederea conducerii la sediul secției de poliție, individul i-a agresat fizic pe cei doi polițiști, primului rupându-i cămașa uniformei de serviciu și mușcându-l de brațul stâng, în zona bicepsului, iar pe cel de-al doilea mușcându-l de antebrațul stâng, împrejurare în care le-a produs leziuni traumatice vindecabile, pentru fiecare persoană vătămată în parte, în câte 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Agresiunea a avut loc pe raza comunei Bălcăuți, luni după-amiază. Un minor a venit la secția de poliție din localitate și le-a spus agenților că tatăl său o agresează la domiciliu pe mama sa. Doi polițiști s-au deplasat imediat la imobilul respectiv.

În stradă a fost identificată mama minorului, care prezenta leziuni traumatice la nivelul feței. Femeia a declarat că soțul ei, în vârstă de 30 ani, localnic, este sub influența băuturilor alcoolice și a lovit-o cu pumnul în fața. Mai mult, bărbatul și-ar fi lovit și fiul minor. La solicitarea victimei, agenții au intrat în curtea imobilului, din casă ieșind și agresorul. Oamenii legii i-au cerut bărbatului să se legitimeze, spunându-i de ce este acuzat.

Cel în cauză a refuzat să se legitimeze și a devenit agresiv față de polițiști și față de soție, încercând să o lovească pe aceasta în prezența lor. Agenții au intervenit pentru imobilizarea și încătușarea agresorului, care a opus rezistență.

In continuarea cercetărilor s-a dispus măsura reținerii prin ordonanță pentru o perioadă de 24 ore față de individ. Bărbatul a fost introdus în arestul IPJ, urmând să fie prezentat la Judecătoria Rădăuți cu propunere de arestare preventivă.