Bărbatul a fost agresiv și cu polițiștii. Mai mult, acesta a încercat să-și lovească soția și de față cu oamenii legii.  

UpDate:

Judecătoria Rădăuți a admis solicitarea și a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de30 zile a bărbatului.

Potrivit anchetatorilor, în timpul imobilizării, în vederea conducerii la sediul secției de poliție, individul i-a agresat fizic pe cei doi polițiști, primului rupându-i cămașa uniformei de serviciu și mușcându-l de brațul stâng, în zona bicepsului, iar pe cel de-al doilea mușcându-l de antebrațul stâng, împrejurare în care le-a produs leziuni traumatice vindecabile, pentru fiecare persoană vătămată în parte, în câte 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Agresiunea a avut loc pe raza comunei Bălcăuți, luni după-amiază. Un minor a venit la secția de poliție din localitate și le-a spus agenților că tatăl său o agresează la domiciliu pe mama sa. Doi polițiști s-au deplasat imediat la imobilul respectiv.

În stradă a fost identificată mama minorului, care prezenta leziuni traumatice la nivelul feței. Femeia a declarat că soțul ei, în vârstă de 30 ani, localnic, este sub influența băuturilor alcoolice și a lovit-o cu pumnul în fața. Mai mult, bărbatul și-ar fi lovit și fiul minor. La solicitarea victimei, agenții au intrat în curtea imobilului, din casă ieșind și agresorul. Oamenii legii i-au cerut bărbatului să se legitimeze, spunându-i de ce este acuzat.

Cel în cauză a refuzat să se legitimeze și a devenit agresiv față de polițiști și față de soție, încercând să o lovească pe aceasta în prezența lor. Agenții au intervenit pentru imobilizarea și încătușarea agresorului, care a opus rezistență.

In continuarea cercetărilor s-a dispus măsura reținerii prin ordonanță pentru o perioadă de 24 ore față de individ. Bărbatul a fost introdus în arestul IPJ, urmând să fie prezentat la Judecătoria Rădăuți cu propunere de arestare preventivă.

Articolul precedentȚigări în valoare de peste 56.000 lei descoperite în două autoturisme pe raza orașului Siret
Articolul următorDSP Suceava avertizează că începe sezonul bolii diareice acute