Un fost campion de lupte greco-romane și profesor în municipiul Suceava și-a bătut tatăl și l-a băgat în spital.

Agresorul este nimeni altul decât  Tipa Lazăr,  multiplu campion național, medaliat balcanic și internațional, la Campionatul Mondial din Oslo-Norvegia și Compionatul European din Oulu-Finlanda, la lupte greco-romane. Profesorul a obținut de-a lungul carierei sale 128 de medalii și a fost propus pentru acordarea titlului de Cetățean de onoare al Municipiului Suceava. Acesta este în prezent  profesor de educație fizică și sport la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” din municipiul Suceava

Agresiunea a avut în apartamentului bărbatului. O vecină a sunat luni, în jurul orei 16.00, la 112 și a anunțat că Tipa Lazăr, de 60 de ani, din municipiul Suceava, provoacă scandal la domiciliu.

Polițiștii deplasați la fața locului l-au identificat pe profesor și pe tatăl acestuia, de 82 de ani, din localitate. Fostul campion de lupte a declarat că în urma unor divergenţe verbale şi-a agresat fizic tatăl, aplicându-i mai multe lovituri cu palma.

Bătrânul a fost transportat la Spitalul Județean Suceava unde a fost diagnosticat cu traumatism cranio cerebral, contuzie piramidă nazală, contuzie abdominală. Acesta a rămas internat în unitatea medicală.

Agresorul s-a ales cu dosar penal privind infracțiunea de violență în familie.

Articolul precedentPolițistul care și-a lovit și amenințat colegii a fost trimis în judecată
Articolul următorUn rădăuțean și-a pierdut viața într-un grav accident rutier petrecut în județul Cluj FOTO