Accident rutier grav pe raza localității Podu Coșnei, județul Suceava, sâmbătă dimineață. Un bărbat și-a pierdut viața și o femeie a fost rănită, după ce microbuzul de marfă în care se aflau s-a izbit violent într-o casă.

 

 

 

 

Conducătorul auto a pierdut controlul asupra volanului, a ieșit în afara părții carosabile și a intrat cu vehiculul în peretele unei case. În microbuz se aflau un bărbat și o femeie. Din nefericire, bărbatul a rămas încarcerat, cu leziuni incompatibile cu viața.

 

 

 

 

 

La fața locului a intervenit modulul SMURD al Punctului de Lucru Poiana Stampei (autospecială cu accesorii pentru descarcerare și ambulanță SMURD), cu sprijinul unui echipaj SAJ. Echipajele de descarcerare au intervenit pentru a scoate trupul neînsuflețit al bărbatului dintre fiarele contorsionate ale vehiculului.
Femeia, de 58 de ani, din municipiul Iași, conștientă și cu răni ușoare, a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la CPU Vatra Dornei.

 

 

 

 

Un bărbat de 62 ani, din municipiul Sibiu, în timp ce conducea microbuzul de marfă, din direcția Bistrița către Vatra Dornei, pe fondul oboselii accentuate, a ațipit la volan și a intrat în coliziune frontală cu imobilul respectiv.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului, nu au fost identificate urme de frânare sau de derapare.Conducătorul auto venea din Spania și se deplasa spre Târgu Frumos, județul Iași.

Articolul precedentMașină lovită de trenul Iași-Timișoara, la Câmpulung Moldovenesc FOTO
Articolul următorȚigări ascunse în cutii de prăjituri, descoperite în P.T.F. Siret FOTO