foto arhivă

Un bărbat de 41 de ani, din județul Botoșani, a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean Suceava după ce a căzut de pe o schelă.

Accidentul de muncă a avut loc în timp ce acesta executa lucrări de consolidare și reabilitare în interiorul Bisericii Sf. Ilie din municipiul Fălticeni. Victima este chiar administratorul firmei care se ocupă de aceste lucrări.

Miercuri, bărbatul împreună cu doi angajați efectuau lucrări de tencuială în interiorul bisericii. La un moment dat, acesta a vrut să treacă de pe o schelă pe alta pe o scândură de lemn care era montată între cadrele metalice.

Din cauza faptului că scândura era veche, aceasta s-a rupt si bărbatul a căzut de la o înălțime de aproximativ cinci metri.

Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Fălticeni de unde a fost transferată la Suceava, unde a fost diagnosticată cu traumatism cranio cerebral, traumatism coloana cervico-dorso-lombara, traumatism toraco-abdominal.

În acest caz au fost sesizați polițiștii care au întocmit dosar penal privind infracțiunea de nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Articolul precedentAnelka și-a anulat în ultimul moment vizita la Suceava
Articolul următorIncendiu cu pagube de aproximativ 12.000 de lei la o gospodărie din Arbore