foto arhivă

O gospodărie din localitatea suceveană Arbore a fost cuprinsă miercuri noapte de flăcări. Paguba se ridică la peste 12.000 de lei.

Pompierii militari ai Gărzii de Interventie Solca, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Arbore, au intervenit cu patru autospeciale pentru localizarea  și lichidarea incendiului.

Potrivit lui Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, în momentul în care echipajele au ajuns la fața locului, ardeau generalizat casa de locuit  și anexele gospodărești, cu pericol de propagare la gospodăriile învecinate.

Incendiul a fost lichidat după aproximativ două ore și au ars casa de locuit pe 80 mp, adăpostul de animale și magazia de lemne, corp comun, pe 40 mp, obiecte de mobilier și bunuri casnice.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza efectului termic generat de o sobă metalică nesupravegheată.

Articolul precedentUn bărbat a ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut de pe o schelă, în timp ce executa lucrări de reabilitare la o biserică
Articolul următorDouă persoane moarte, patru rănite și pagube de 1,5 milioane de lei, efectul celor 125 de incendii din ultimele două luni